Ons Team

Benieuwd naar wie Escape-Ede allemaal runnen?

Hieronder stellen wij onszelf graag even voor 😉

Britt

Deze slimme dame studeert Finance & Control en in haar vrije tijd slaat ze graag een balletje op de tennisbaan. Of je vindt haar bij Escape Ede natuurlijk! Hoe ze bij de Escape terecht kwam? Nadat Britt met haar familie uit Kamer 1803 wist te ontsnappen was ze zo enthousiast geworden dat ze graag deel uit wilde maken van het team. En zo geschiedde! Hebben jullie al live kennisgemaakt met Britt?

Brian

Brian, een techneut op zoveel vlakken. Of het nu gaat om het de verhuur van allerlei AV middelen bij zijn werkgever Rentall, programmeren, scouting of spelen met zijn zoontje of dochter; Brian is van alle markten thuis. Natuurlijk mag Escape Ede niet ontbreken in de rij van hobby’s, want ook hier brengt hij veel tijd door. Sinds zijn hulp bij de automatisering van Kamer 1803 is hij niet meer weggegaan. Zo leuk is het dus om bij ons te werken. Het werken met de diverse software, met gereedschap in de weer zijn of het draaien van een groep, de diversiteit vindt hij het allerleukste! En die snelste tijd foto’s die je elke week voorbij ziet komen? Die komen uit ‘zijn’ Photo Booth!

Karlijn

Deze enthousiaste dame is 18 jaar jong en woont in Ede. Ze is nét begonnen aan haar HBO opleiding Verpleegkunde en speelt in haar vrije tijd graag spelletjes. Escape rooms zijn natuurlijk haar favoriet. En alsof dat nog niet genoeg is, zit ze bij de jeugdbrandweer en is ze regelmatig op stal bij de paarden te vinden.

Sanne

Deze dame is 21 lentes jong en woont in Ede. Uiteraard is ze dol op escapen, maar ook leest ze graag en is ze gek op bingen van series. Niet alleen werkt ze bij de Escape maar ook bij Garage Deys in Lunteren. Een bezige bij dus!

Nico

Ontmoet Eduard! Nee geintje! Dit is Nico Calandra; Stand-in model dus voor Eduard en daarnaast een creatieve duizendpoot. Hij is 50 jaar, is geboren en getogen in Enschede maar woont nu in Ede waar hij net met Charissa een huis heeft gekocht. Net als Daniël en Mark (die we later nog voorstellen) werkt Nico bij de brandweer. Maar hij droomde niet altijd van die rode helm, in het verleden heeft hij namelijk gewerkt als decorbouwer. Dat zie je ook zeker terug wanneer je onze kamers bezoekt. En alsof dat nog niet genoeg is reist en fotografeert hij ook heel graag. Zijn foto’s zie je niet alleen voorbij komen bij Escape Ede maar ook op bijvoorbeeld Shutterstock en Werk aan de Muur

Anouk

Ik ben Anouk en sinds een paar maanden onderdeel van dit leuke team van Escape Ede. Ik ben 33 lentes jong en woon samen met Martijn en ons zoontje Sam in het sfeervolle Harderwijk. Voor sushi en een goed glas wijn mag je me altijd wakker maken, net als voor spontane uitstapjes en vakanties. Mijn favoriete vakantiebestemmingen beginnen toevallig allemaal met een T; Thailand, Toscane en Terschelling. Om al die gezelligheid te bekostigen werk ik ook nog op de Marketing & Sales afdeling van de leukste hotelketen van Nederland: Bilderberg!

Mark

Maak kennis met Mark, de derde eigenaar van Escape Ede. Hij woont met veel plezier in Ede, samen met zijn vriendin Lisa. Die jullie misschien wel kennen als Helena het kamermeisje
Mark kan niet echt stilzitten; net als Daniël en Nico werkt hij bij de brandweer, rijdt graag motor en houdt van mountainbiken en snowboarden. En natuurlijk van Escape Ede!

Antoine

Hij is al sinds 2019 onderdeel van het team van Escape Ede en geen onbekende! Hij werkte namelijk net als Daniël, Mark en Nico bij de brandweer.  Hij ging echter vervroegd met pensioen om meer vrijheid te krijgen voor andere, leuke dingen. Zoals werken bij Escape Ede waar hij niet alleen bouwt aan onze nieuwe kamer (jaja, daarover volgt snel meer!) maar ook regelmatig jullie helpt ontsnappen uit Kamer 1803. Ook dochter Karlijn kun je dan tegenkomen want zij gaat vaak gezellig met haar vader mee. Daarnaast rijdt Antoine ook bij Ambulance Zorgvervoer en toert hij regelmatig op zijn motor. Wat hij het leukste vindt aan werken bij Escape Ede? Jullie enthousiaste verhalen wanneer jullie Kamer 1803 verlaten én het bouwen aan de nieuwe kamer. Hij kan niet wachten om jullie reacties daarop te gaan zien. Maar daarvoor moeten jullie nog even geduld hebben…

Daniël

Hij is één van de 3 oprichters van Escape Ede. Niet alleen brengt hij heel wat uurtjes door in Escape Ede, hij werkt daarnaast nml ook nog fulltime bij de brandweer! Gek op gezelligheid en een echte techneut. Gelukkig voor jullie, want een goede escape room kan eigenlijk niet zonder. Wat hij het leukste vindt aan Escape Ede? Het leuke, creatieve team dat samen aan de leukste projecten werkt. En jullie natuurlijk; onze fans! Wie weet loop je Daniël binnenkort tegen het lijf wanneer je één van onze kamers bezoekt. Als je ontsnapt natuurlijk…