Training en Teambuilding

Terug naar overzicht

Ontsnap aan de waan van de dag aan de hand van teamdynamiek met MBTI!

Ga voor teambuilding waar plezier en leren samenkomen: Ons speciaal samengestelde programma, in samenwerking met onze ervaren trainers, combineert naadloos de spanning van een escaperoom ervaring met de inzichten van The Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Ontdek de unieke sterktes van jouw team:

Ontketen het potentieel binnen jouw team door in de complexiteit van individuele persoonlijkheden te duiken via de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Dit gerenommeerde persoonlijkheid instrument biedt een dieper inzicht in de unieke talenten, motivaties en groeikansen van elk teamlid. Versterk je zelfbewustzijn en verbeter de samenwerking door inzicht te krijgen in de verschillen die jouw team divers en dynamisch maken.

Het avontuur ontvouwt zich:

Stel je dit voor: Jouw team begint aan de missie om uit onze escaperoom te ontsnappen. Terwijl de klok tikt, worden samenwerking, communicatie en creativiteit jouw bondgenoten. De escaperoom dient bovenal als fun element tijdens jullie uitje, maar geeft vervolgens ook mooie inzichten.

Begeleid door deskundige trainers/observators:

Onze gekwalificeerde trainers, ervaren in zowel teamdynamiek als MBTI, begeleiden je door de hele ervaring. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid programma waarin MBTI (inclusief rapporten) en de escaperoom ervaring worden geïntegreerd, of liever een gerichte sessie met alleen observatie en feedback hebt, wij hebben het voor jou. Kies de optie die aansluit bij de doelen van jouw team en laat het avontuur beginnen!

Waarom voor ons kiezen:

  • Boeiende escaperoom ervaring

  • MBTI-inzichten en opvolging mogelijk door diepgaande workshops

  • Deskundige trainers

  • Op maat gemaakte programma’s voor de doelen van jouw team

Klaar om plezier en diepgang toe te voegen aan jouw teambuilding-inspanningen? Neem nu contact met ons op om met jouw team even te ontspannen uit de waan van de dag!